Pastila Psihologică pe YouTube

Pentru că sunt un om curios și pentru că intuiesc că mulți dintre noi suntem așa, m-am gândit să creez video-uri astfel încât să-ți pot oferi cât mai multe explicații din domeniul psihologiei aplicate.

Prin urmare, ești invitat să vezi aceste prezentări pentru că vei descoperi informații despre marile mele pasiuni: FILM, LECTURĂ și POVEȘTI TERAPEUTICE. De ce ele?

 

Pentru că:

 

  • Fimul psihologic nu m-a dezamagit niciodată! Dimpotrivă, mi-a lansat noi teritorii spre înțelegere și cunoaștere. Mai mult, am descoperit actori desăvârșiți, capabili de a transmite aproape terapeutic o gamă atât de largă de emoții.

 

  • Lectura psihologică (romane, jurnale, etc): e suficient să te gândești la câți scriitori au fost frământați de propriile conflicte și cât de minuțios au fost transpuse scriptic!

 

  • Poveștile terapeutice: sunt foarte, foarte necesare sănătății noastre mentale! Povestea mea, a ta, a altora poate fi scrisoarea pe care o așteptai demult dar nu ai vrut să o deschizi de teama de a nu te recunoaște... ca și personaj principal!

De ce canalul de YouTube?

 

Pentru că mi-am dorit să fiu în contact cu Tine, cel care îți poți permite să rămâi în rolul privitorului nu fiindcă te-ai teme să te lași descoperit ci pentru că în această lume atât de tulbure, orice formă de comunicare ne ajută să ne simțim vii și interconectați.

 

Ce-ți propun?

Abonează-te la canalul meu accesând acest link și vei descoperi mai multe povești psihologice... și, de ce nu, o mai bună cunoaștere a TA!